No SSO cookie

Opel pregateste un rival pentru Fiat 500

voteaza
(0/ 0)
Opel pregateste un rival pentru Fiat 500
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a confirmat dezvoltarea unui model compact de oras, acesta va rivaliza cu modele precum Fiat 500, Ford Ka si noul Volkswagen Up!.

 
 
CEO-ul Opel, Nick Reilly a declarat ca noul model compact va intra in productie in 2013 si va fi realizat la fabrica din Eisenach, Germania. Noul model compact va fi produs alaturi de modelul Corsa, acest lucru inseamna ca fabrica din Zaragoza, Spania va creste productia de modele Corsa.

Nick Reiley a declarat in cadrul unei conferinte de presa din Eisenach ca Opel va dezvolta un model compact de oras, acesta va fi eficient din punct de vedere al consumului, dar nu va neglija confortul pagerilor. Opel va investi aproximativ 90 de milioane de euro in dezvoltarea noului model cu numele de cod "Junior".

Directorul de marketing a declarat ca noul model va fi "un iPod pe roti", un model dotat cu tehnologia caracteristica tinerilor din ziua de azi. Design-ul va fi unul atractiv si proaspat. Noul model ar putea fi disponibil si intr-o versiune hibrida sau electrica, dar Opel nu a oferit informatii cu privire la aceste versiuni.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1564 :: 17.78MB