No SSO cookie

Opel lanseaza un nou program de service in Romania

voteaza
(0/ 0)
Opel lanseaza un nou program de service in Romania
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

"Service 4+" este un program permanent de service pentru automobile Opel mai vechi de patru ani si va fi disponibil incepand din luna august in Romania.

 
 

Incepand cu luna august, Opel ofera clientilor cu vechime o oferta permanenta, pe termen nelimitat, pentru o serie de operatiuni de service realizate la dealeri autorizati din Romania.

Programul, denumit Service 4+, include cele mai frecvente interventii si le ofera la preturi fixe, indiferent de dealerul inclus in program care realizeaza operatiunea. Manopera este, de asemenea, inclusa in pretul comunicat, iar la interventii se utilizeaza exclusiv piese de origine si ulei GM.

Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania, explica gradul mare de aplicare al acestei oferte: “Utilizarea noului program de service este simpla si nu necesita vreo inregistrare prealabila sau cost suplimentar fata de ceea ce se comunica. Beneficiaza de solutiile propuse de Service 4+ automobile Opel mai vechi de patru ani, indiferent daca au fost achizitionate din Romania sau din afara tarii.”


In cadrul programului Service 4+ sunt acoperite cele mai frecvente operatiuni pentru automobile care au depasit varsta de 4 ani. Un pachet service complet include filtru ulei, garnitura, bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polen, ulei, verificare frane si manopera si are pretul maxim de 499 lei, TVA inclusa, la utilizarea uleiului full sintentic 5W30.


Modelele pentru care se aplica oferta Service 4+ sunt acest moment Opel Corsa B, Opel Corsa C, Opel Astra F, Opel Astra G, Opel Astra H, urmand ca noi modele si motorizari sa fie adaugate.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Daca tot faceti o oferta pentru imaginea firmei OPEL, trebuie incluse toata gama de masini marca OPEL. Am un OPEL VECTRA C din 2005 sa inteleg ca trebuie sa nu mai dau pe la service opel ca ma va costa foarte mult? multumim.

scris de Anonim

Buna ziua , sa stiti ca si opel frontera sunt mai vechi de 4 ani poate faceti ceva specealizari la mecanici si pt frontera dacamergi in service opel se uita la tine ca la circ.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1854 :: 22.18MB