No SSO cookie

Opel Di-Bas testeaza cererea pe piata pentru trei modele Chevrolet

voteaza
(0/ 0)
Opel Di-Bas testeaza cererea pe piata pentru trei modele Chevrolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Di-Bas din Bucureşti, dealer autorizat Opel, a început de marţi, testarea cererii pe piaţa locală pentru marca Chevrolet, în acest sens compania punând la dispoziţie trei modele, Blazer, Tahoe şi Transport, a declarat, în exclusivitate pentru www.masini.ro, Radu Gavriluţ, director de vânzări al companiei.

 
 
[poza1s]“Pentru început, intenţia noastră este de a testa interesul clienţilor şi de a vedea cât de puternică este cererea pe piaţă pentru această marcă. Dacă modelele vor avea succes, iar cererea va fi semnificativă, vom încerca să dezvoltăm o afacere multibrand, încercând să facem demersurile necesare cu reprezentanţii europeni ai Chevrolet”, a spus Gavriluţ.
Di-Bas a adus modelele SUV Blazer şi Tahoe, echipate cu motoare V6, de 4,2 şi, respectiv 5,4 litri. Cel de-al treilea model este monovolumul Transporter, echipat cu un motor V6 de 3,4 litri.
[poza2s]În primul trimestru al acestui an, compania a vândut 110 unităţi Opel, cu aproximativ 25% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut. Cel mai căutat model a fost Vectra, cu peste 70% din cereri.
În acest an, planurile de vânzări ale Di-Bas sunt de a depăşi 500 de unităţi, cu aproximativ 175 de maşini mai mult faţă de vînzările din 2002. În atingerea acestui plan vor contribui şi noile modele care vor intra pe piaţa românească în acest an, Opel Meriva, în mai, urmat de Opel Signum, înlocuitorul modelului Omega, ieşit din fabricaţie cu o lună în urmă.
[poza3s]Meriva va fi disponibil pentru început cu trei variante de motoare, de 1,6 litri de 85 şi 100 CP, precum şi de 1,8 litri, de 125 CP. Preţul modelului de bază se va situa la aproximativ 10.000 de euro, fără taxe incluse.
Odată cu lansarea Meriva, pe 9 mai, Di Bas va inaugura un nou centru multi-funcţional, cu birouri, un nou show-room şi service.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1877 :: 22.14MB