No SSO cookie

Opel Astra GTC, primele fotografii oficiale plus VIDEO

voteaza
(0/ 0)
Opel Astra GTC, primele fotografii oficiale plus VIDEO
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a prezentat primele imagini oficiale cu noul model de inalta performanta Astra GTC, ce va debuta pe piata la inceputul lunii iunie.

 
 
 

Lista specificatiilor ramane deocamdata necomunicata, Opel preferand sa prezinte noua GTC prin intermediul unei animatii axate pe dinamica masinii.

 

Asa cum era de asteptat, in ceea ce priveste exteriorul, Opel Astra GTC este inspirata de GTC Paris Concept, prezentat la sfarsitul anului trecut. Din pacate pentru cei ce saliveaza de atunci cu gandul al aceasta masina, o serie dintre elementele prezente pe concept au disparut la versiunea de serie, unele din motive functionale, altele din motive de reducere a costurilor.

 

Este cazul partii frontale agresive, a lampilor de ceata cu tehnologie LED si a sistemului de evacuare dual (din pacate), dar si a jantelor de 21 inch (din fericire).

 

Sub capota se va afla probabil un motor de 2 litri supraalimentat prin turbina, capabil de circa 290-300 CP, conectat la o transmisie manuala cu sase rapoarte, ce transmite puterea catre rotile din fata prin intermediul unui diferential cu alunecare limitata.

In ceea ce priveste suspensiile, noua Opel Astra GTC va dispune de un sistem FlexRide avansat.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Opel | Astra | GTC |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2224 :: 17.79MB