No SSO cookie

Opel a primit o distinctie pentru standardul ridicat al fotoliilor

voteaza
(0/ 0)
Opel a primit o distinctie pentru standardul ridicat al fotoliilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel a fost distins de către AGR, o asociaţie de profil, cu un premiu pentru cele mai confortabile scaune, distincţia revenind fotoliilor multi-contur care echipează modelele Vectra şi Signum, informează site-ul oficial al companiei.

 
 
[poza1s]“Aproximativ 80% din deţinătorii unui automobil au avut, cel puţin odată, experienţa unei dureri la ceafă, şi aproape o treime dintre aceştia suferă de dureri cronice de spate, cauzate de fotoliile din spatele volanului”, a spus unul dintre directorii organizaţiei AGR.
El a adăugat că bărbaţii şi femeile care au astfel de probleme petrec o mare parte din timpul lor stând la volan, şi acest lucru măreşte riscul apariţiei unor îmbolnăviri sau al unor dureri cronice în zona coloanei vertebrale, astfel că singuriul remediu împotriva acestor deficienţe este calitatea şi confortul sporit al fotoliilor.
[poza2s]Opel este o excepţie în acest sens, au considerat specialiştii de la AGR, care afirmă că modelele aceste mărci sunt dotate cu scaune al căror design,confort şi ergonomie au fost studiate. De altfel, oficialii Adam Opel AG au confirmat că au investit circa 75 de milioane de euro pentru optimizarea calităţii ergonomice a fotoliilor de la Vectra, considerate cele mai bune din clasa sa.
Inginerii companiei au respectat, în materie de design al fotoliillor, cele mai stricte norme şi specificaţii pentru calitate formulate de AGR. Acestea includ lungime, lăţime şi unghi reglabil al fotoliului, asigurând o folosire cât mai optimizată şi mai confortabilă pentru pasager, indiferent de înălţimea sau greutatea persoanei care îl foloseşte.
[poza3s]“Dezvoltarea unui sistem modular al fotoliilor a fost baza de la care s-u născut toate avantajele oferite de Opel”, a specificat un specialist al companiei de la Centrul de Dezvoltare al sistemelor modulare, care a adăugat că dimensiunile fotoliilor care dotează modelul Vectra sunt mai mari faţă de specificaţiile prezentate în studiile AGR.
Distincţia acordată companiei Opel a fost considerată un prim pas în direcţia îmbunătăţirii confortului pasagerilor, cu atât mai mult cu cât, până în acest an, nici un alt producător de automobile nu a oferit un standard atât de ridicat şi, în acelaşi timp, permisiv unei categorii la fel de extinse de clienţi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1788 :: 22.09MB