No SSO cookie

Ogier: Trebuie sa cred in sansa mea pana la capat

voteaza
(0/ 0)
Ogier: Trebuie sa cred in sansa mea pana la capat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Sebastien Ogier a declarat dupa victoria din Raliul Germaniei ca are de gand sa lupte pentru titlul mondial atata vreme cat acesta inca mai poate fi obtinut matematic.

 
 

Pilotul francez de WRC Sebastien Ogier a declarat ca are inca inceredere in sansele sale de a-si adjudeca titlul mondial din acest an. Ogier, in varsta de 27 de ani, s-a impus in acest week-end in Germania si se afla la 25 de puncte distanta de Sebastien Loeb in ierarhia generala a pilotilor.

Victoria lui Ogier din Germania a fost cu atat mai speciala cu cat Loeb reusise sa castige aici de fiecare data de cand acest raliu a fost introdus in WRC, in 2002. Ogier a avut insa si destul noroc, profitand de o avarie la unul din pneurile masinii Citroen a lui Loeb.

'' Coechipierul meu a fost intotdeauna atat de puternic in acest raliu asa ca aceasta victorie inseamna enorm pentru mine. Inca mai pot obtine titlul mondial matematic, asa ca datoria mea este sa cred in sansa mea si sa dau tot ce am mai bun pentru a-mi atinge scopul. '' a declarat Ogier dupa Raliul Germaniei.

De partea cealalta, Sebastien Loeb nu a parut foarte dezamagit de locul doi obtinut in Germania si a declarat: '' Nu pot sa pilotez perfect de fiecare data si in fiecare an in Germania am spus ca la un moment dat o sa se incheie seria mea de victorii, ceea ce s-a intamplat acum. Am avut ghinion, dar am facut tot ce mi-a stat in putinta sa obtin un loc cat mai bun, asa ca sunt multumit cu acest loc doi.''

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1452 :: 17.78MB