No SSO cookie

Ogier castiga la limita Raliul Iordaniei

voteaza
(0/ 0)
Ogier castiga la limita Raliul Iordaniei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastien Ogier a castigat Raliul Iordaniei, din cadrul WRC, francezul avand un avantaj infim in fata ocupantului locului al doilea in aceasta etapa, Jari-Matti Latvala.

 
 
Francezul Sebastien Ogier s-a impus in Raliul Iordaniei, cea de-a patra etapa a sezonului 2011 a Campionatului Mondial de Raliuri. Diferenta dintre Ogier si ocupantul locului doi in Iordania a fost una infima, Jari-Matti Latvala fiind la doar doua zecimi de secunda in urma pilotului echipei Citroen Total World Rally Team.

Ogier a reusit doua premiere in Raliul Iordaniei, reusind victoria de etapa cu cel mai mic avantaj de timp din istorie, dar devenind si primul pilot care reuseste sa acumuleze 28 de puncte intr-o cursa, 25 pentru ocuparea primului loc si cele trei ca bonus pentru castigarea Power Stage-ului.

'' Incredibil.'' a fost prima reactie a lui Ogier la finele ultimei zile din Iordania. '' O zi incredibila. A trebuit sa fortez extraordinar de mult astazi. Jari-Matti a fost foarte rapid si foarte bun, dar sunt extrem de fericit ca am reusit sa termin acest raliu pe primul loc. '' a adaugat francezul in varsta de 27 de ani.

Multiplul campion mondial Sebastien Loeb ramane totusi primul in clasamentul general, reusind sa ocupe in Iordania locul al treilea, in timp ce finlandezul Mikko Hirvonen a fost al patrulea in aceasta etapa, ramanand pe locul doi in ierarhia generala. Lupta din clasamentul pilotilor dupa patru etape este una extrem de cursa, Loeb, Hirvonen, Ogier si Latvala fiind despartiti de doar opt puncte.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1650 :: 17.78MB