No SSO cookie

OFICIAL: Volkswagen prezinta noul Passat

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Volkswagen prezinta noul Passat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a declarat ca fiecare panou, cu exceptia plafonului este nou. Germanii au numit noul model ca fiind cea de saptea generatie de Passat, in ciuda faptului ca la prima vedere pare un derivat din modelul B6.

 
 
Volkswagen a oferit presei primele imagini si informatii oficiale cu privirela noul Passat. Acestia au declarat ca datorita noilor panouri, lungimea masinii a fost marita cu 4 mm. Astfel ca modelul sedan masoara 4.769 m lungime, iar cel combi 4.771 m. Latimea si inaltimea au ramas aceleasi, 1.820 m, respectiv 1.474 m.

Design-ul exterior a suferit modificari importante, Volkswagen dorind ca toate modelele sale sa urmeze noua filozofie de design. La partea frontala se poate observa grila noua cromata, noile blocuri optice, lumini de zi tip LED , bara frontala redesenata si noile proiectoare de ceata. In partea din spate, stopurile au primit accente argintii.

In ceea ce proveste interiorul, acesta primeste scaune incalzite/ventilate care in anumite pachete de dotare pot contine si optiunea de masaj, un bord si cadrane noi, un ceas analog si materiale de calitate superioara. Interiorul se aliniaza la noile standarde Volkswagen.

Din punct de vedere mecanic, noul Volkswagen Passat a primit un propulsor diesel Bluemotion 1.6 TDI de 105 CP. Acesta este dotat cu un sistem start and stop si sistem de regenerare a energiei prin franare. Datorita acestor sisteme, consumul este de doar 3.5 litri/100 km. Volksagen ofera si un propulsor diesel de 2.0 litri, acesta este disponibil cu 140 si 170 CP.

Propulsoarele pe benzina oferite pe noul Passat sunt: cel de 1.4 litri TSI de 122 CP, cel de 1.8 litri TSI de 160 CP, cel de 2.0 litri TSI de 210 CP si puternicul V6 de 3.6 litri si 300 CP. Transmisia folosita va fi cea manuala sau cea DSG cu dublu ambreiaj. In premiera pentru modelul Passat, acesta va primi si diferentialul XDS.

Noul Volkswagen Passat va primi sistemul auto brake, acesta franeaza in cazul in care masina este prea aproape de cea din fata si accelereaza in cazul in care masina din spate este prea aproape. Noul Passat va fi disponibil incepand cu anul viitor.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4416 :: 17.81MB