No SSO cookie

OFICIAL: Opel Ampera va costa 42.900 de euro in Europa

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Opel Ampera va costa 42.900 de euro in Europa
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors a declarat ca versiunea europeana a modelului Chevrolet Volt va incepe de la 42.900 de euri incluzand taxele. Acelasi model costa in SUA doar 29.800 de euro.

 
 
Noul Opel Ampera are un pret de pornire in Germania de 36.050 de euro. Acest lucru se datoreaza si TVA-ului de 19%. Opel a declarat ca pretul de achizitie poate diferi de la tara la tara in functie de dotarile oferite de producator in regiunea respectiva.

Opel a declarat ca noul Ampera revolutioneaza mobilitatea electrica si ca ofera un confort demn de modelele premium. Design-ul exterior este de asemenea unul foarte atractiv pentru cei care doresc o masina ecologica, dar care sa ofere si un aer dinamic. Modelul european este foarte asemanator cu cel american, singurele diferente fiind la partea frontala care este caracteristica modelelor Opel.

Noul Opel Ampera are o autonomie electrica de 40-80 km, moment in care propulsorul pe benzina se activeaza pentru a produce energie suplimentara si a incarca baeteria de  16 kWh. Aceasta poate fi incarcata in aproximativ 3 ore, astfel ca Ampera are o autonomie totala de 500 km. Cei interesati pot deja rezerva noul model electric, dar Opel nu a oferit informatii cu privire la data de livrare.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

super faina masina

scris de Anonim

scotetio pe ecran

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.3030 :: 17.81MB