No SSO cookie

OFICIAL: Noul Volkswagen Touran

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Noul Volkswagen Touran
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a prezentat zilele trecute la Leipzig noul model Volkswagen Touran. Acesta este cel de-al doilea facelift al modelului.

 
 
Volkswagen Touran a fost introdus pe piata in 2003, in 2006 a primit un facelift, iar acum Volkswagen ofera o noua versiune revizuita. Volkswagen Touran este un MPV cu 7 locuri, care daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile celor de la Volkswagen, pare masina de familie ideala.

Noul Touran si-a facut aparitia la Salonul Auto Mobil International din Leipzig. Noul model facelift a imprumutat din design-ul regasit pe noile modele Golf, Polo si Touareg. 

Imbunatatirile noului model sunt evidente. Acesta a primit o parte frontala si laterala redesenata, grila adoptata de Volkswagen pe noile modele, blocuri optice noi, stopuri din doua parti, oglinzi si pandouri protectoare noi cu insertii cromate. Pentru a completa pachetul de imbunatatiri, noul Touran a primit si un nou set de jante din aliaj usor.

La interior se poate observa noul volan cu trei spite, cadrane revizuite, consola centrala redesenata si iluminarea bordului realizata cu lumina alba si rosie. Display-ul electronic si insertiile cromate dau noului Touran un aspect elegant, in ciuda faptului ca este o masina de familie capabila sa acomodeze 7 persoane.

In ceea ce priveste spatiul, noul Volkswagen Touran are spatiu  din belsug. Acesta ofera 39 de compartimente de depozitare, spatiul portbagajului este de 695 litri cu randul al treilea rabatat si de 1930 litri cand se rabateaza si al doilea rand de scaune.

Propulsoarele alese de Volkswagen sunt supraalimentate sau cu injectie directa cu patru cilindri. Modelul entry level este dotat cu un propulsor pe benzina de 1.2 litri TSI, care dezvolta 105 CP. Pentru cei care doresc mai multa putere, Volkswagen ofera si un propulsor de 1.4 litri TSI, care dezvolta 140 sau 170 CP. Propulsorul de 170 CP vine din standard cu o transmisie DSG cu sapte rapoarte.

Propulsoarele diesel disponibile sunt cele de 1.6 litri TDI, care dezvolta 90 si 105 CP si cel de 2.0 litri TDI, care dezvolta 140 si 170 CP. Pe langa propulsoarele diesel sus amintite, noul touran este disponibil ci cu tehnologia BlueMotion, care ofera un consum de doar 4.6 litri/100 km. Exceptand modelele care folosesc din standard transmisia DSG, toate modelele Touran folosesc transmisia manuala cu 6 rapoarte.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5957 :: 17.8MB