No SSO cookie

OFICIAL: Noul Porsche 911 Speedster

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Noul Porsche 911 Speedster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a publicat primele imagini cu noul 911 Speedster, inaintea debutului oficial programat pentru Salonul Auto de la Paris.

 
 

Asa cum va anuntam de curand, Porsche pregateste pentru Salonul Auto de la Paris noul 911 Speedster, o combinatie intre vechiul Speedster si actualul 911.


Conceput pentru a celebra 25 de ani de Porsche Esclusive, noul 911 Speedster se remarca ca o decapotabila cu un kit aerodinamic avansat, blocuri optice cu LED-uri si un acoperis soft-top de ultima generatie. La interior noul model Porsche se lauda cu piele neagra, insertii de culoare albastra, in directa legatura cu nuanta caroseriei, si scaune sport.


Inima noului Porsche 911 Speedster se gaseste sub capota si consta intr-un motor de 3.8 litri cu 6 cilindri in linie, capabil sa dezvolte 402 cai putere
. Motorul este cuplat la o transmisie PDK cu sapte rapoarte. Feeling-ul sport continua prin suspensia adaptiva si franele ceramice. Pretul noului model ajunge la 201.682 de euro in Germania, cu TVA-ul de 19% inclus. Productia va fi limitata la 365 de exemplare.
 



Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2549 :: 22.18MB