No SSO cookie

OFICIAL: Noul Ford Focus electric se prezinta!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Noul Ford Focus electric se prezinta!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford doreste sa isi extinda gama de modele, iar un model electric ar putea atrage o clientela mai variata. Noul Ford Focus electric este destinat celor care doresc o masina de oras economica si cu un impact minim asupra mediului inconjurator.

 
 
Noul Focus electric este primul model electric produs in serie de catre cei de la Ford. Noul model va incepe productia la fabrica din Wayne, Michigan si va fi disponibil in SUA pana la sfarsitul anului. Piata europeana va primi noul model pana la sfarsitul anului 2012.

Noul Ford Focus electric este bazat pe noua generatie Focus si va avea ca si rival direct modelul Nissan Leaf. Noul model este dotat cu un motor electric capabil sa dezvolte o putere maxima de123 CP si un cuplu de 245 Nm. Bateriile Li-Ion sunt rezultatul colaborarii dintre Ford si LG.

Ford a declarat ca noul model este capabil de o incarcare completa in aproximativ patru ore, mult mai rapid decat rivalul Leaf. Din pacate aceasta incarcare rapida se datoreaza sistemului de 240 de volti, in timp ce sistemul standard este cel de 120 de volti. Noul model atinge o viteza maxima de 136 km/h si are o autonomie de aproximativ 160 km.

Noul Ford Focus electric va beneficia de un nou sistem MyFord Touch, un indicator pentru nivelul de incarcare dezvoltat de Microsoft si o noua aplicatie care permite controlarea masinii de la distanta.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
4.7003 :: 17.84MB