No SSO cookie

OFICIAL: Noul Audi A3 facelift

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Noul Audi A3 facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi va lansa o versiune facelift a modelului Audi A3, dar cu modificari minore, atat la exterior, cat si la interior.

 
 
Audi va prezenta anul acesta la Leipzig noul Audi TT, dar se pare ca s-ar putea sa vedem si o versiune imbunatatita a modelui Audi A3. Noul Audi A3 a primit imbunatiri minore, cel putin asa se vede din primele poze oficiale.

Din pacate inca nu avem informatii concrete ca noul Audi A3 facelift isi va face debutul in 10 aprilie la Leipzig, dar stim ca va fi lansat anul acesta.


Noul Audi A3 a imprumutat din design-ul noului Audi A1. Bodykit-ul este putin mai agresiv si parca mai finisat, constructorul german oferind mai multa atentie finisajelor. Oglinzile au fost modificate dupa design-ul micutului A1, insertiile de aluminiu au fost folosite atat la exterior, cat si la interior.

Cele mai evidente modificari sunt la blocurile optice si la stopuri, care folosesc sistemul LED si designul folosit de Audi pe noi modelele. Noul Audi A3 facelift va primit de asemenea un set nou de jante, la interior o gama noua de culori si o calitate mai buna a materialelor. In ceea ce priveste motorizarile, Audi pare sa pastreze clasicele motorizari, introducand doar sistemul start and stop pentru a reduce consumul.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3134 :: 17.79MB