No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Volkswagen Caddy facelift!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Volkswagen Caddy facelift!
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a lansat primul set de imagini si informatii cu privire la noul Volkswagen Caddy facelift.

 
 
Noul Volkswagen Caddy va fi disponibil cu sase noi propulsoare TDI si TSI, o parte frontala redesenata, un interior imbunatatit si noi dotari standard. La exterior se poate observa partea frontala comuna noilor modele Volkswagen, iar in spate stopurile noi.

La interior trebuie sa mentionam noul design al volanului, noile instrumente de comanda, designul cadranelor imbunatatit si materialele de calitate superioara. Pentru prima data in istoria modelului Caddy, al doilea rand de scaune este complet detasabil pentru toate modelele. Acest lucru ofera un spatiu de depozitare de 3.030 de litri pentru modelul standard si de 3.880 de litri pentru modelul Maxi. Volkswagen ofera de asemenea ca si standard si sistemul ESP si luminile de zi.

Noile propulsoare
diesel si pe benzina sunt dotate cu sisteme turbo si injectie directa. Volkswagen ofera patru propulsoare diesel de 75 CP, 102 CP, 110 CP si 140 CP. Modelele de 102 si 140 CP pot fi dotate cu transmisia automata DSG, iar modelul de 110 CP este dotat din standard cu tractiunea integrala 4Motion. Tehnologia Bluemotion va fi disponibila pe modelele de 75 si 102 CP. Aceasta tehnologie permite reducerea drastica a consumului si a emisiilor de CO2. Tehnologia Bluemotion consta in folosirea sistemului start and stop si a celui de regenerare a energiei prin franare.

Germanii ofera un propulsor 1.2 TSI disponibil in doua versiuni, cel de 86 si 105 CP. Propulsorul de 105 CP are un consum de 6.6 litri/100 km si emite 154 g CO2/km. Cetatenii europeni pot opta si pentru versiunea GPL de 2.0 litri EcoFuel. Acesta dezvolta o putere maxima de 109 CP.

Pretul noului Volkswagen Caddy facelift
incepe de la 13.500 de euro pentru versiunea de persoane si de la 14.200 de euro pentru cea de marfa, ambele fara TVA. Noul model va fi disponibil incepand cu aceasta toamna.

Andrei Monenciu

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

nemtii fac minuni,noi dupa 20 de ani conusi de oamenii lui Bruca nu santem in stare sa mai facem noci trotinete!

scris de Anonim

Dupa dezastrul lasat in urama de Hitler ,nemtii au pus capul la contributie si au facut lucruri minunate.Noi cu tigania KGB-Mosad instaurata de Iliescu ,Petre Roman si toti cei din neamul lui Brucan ,dupa 20 de ani nu santem in stare sa mai facem nici trotinete!!!!

scris de Anonim

BELEA DE MASINA PENTRU O FAMILIE MAI NUMEROASA...PENTRU FIRME DE APROVIZIONAT. CRED CA O SA-MI IAU ACEASTA MASINA

scris de Anonim

O masina buna, care acum arata superb.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3365 :: 17.79MB