No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Subaru Cosworth Impreza STI CS400!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Subaru Cosworth Impreza STI CS400!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Subaru a lansat primele imagini oficiale al modelului Subaru Cosworth Impreza STI CS400.

 
 
Noul Subaru Impreza este o editie limitata realizata in colaborare cu tunerul britanic. Cosworth a colaborat cu japonezii de la Subaru pentru a realiza un hatchback sportiv de neegalat. Acesta va fi lansat in iunie in Anglia si vor fi produse doar in 75 de unitati. Noul model promite performante demne de un supercar.

Modelul Cosworth Impreza este realizat pe baza celebrului Impreza STI, iar propulsorul folosit este cel boxer pe benzina de 2.5 litri. Acesta a fost imbunatatit, cei de la Cosworth folosind o noua generatie de pistoane, un nou ECU, un sistem turbo imbunatatit si un nou sistem de evacuare. Rezultatul colaborarii este un Subaru Impreza de 400 CP, putere maxima atinsa la 5.750 rpm.  Acesta este cu 100 CP mai puternic decat un Subaru WRX STI. Noul model este capabil sa atinga 0-100 km/h in doar 3,7 secund, cu 1.5 secunde mai rapid decat modelul standard.

Modelul Cosworth Impreza STI CS400 este dotat de asemenea cu suspensii sportive, garda la sol micsorata cu 10 mm si jante de 18". Sistemul de franare este format din discuri de 355 mm, realizat in colaborare cu AP Racing. Acestia se ocupa de aprovizionarea echipelor de Formula 1 cu sisteme de franare si de ambreiaj. Sistemul de evacuare si suspensiile au fost modificate radical, pentru a oferi o accelerare si o stabilitate mai buna.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2867 :: 17.79MB