No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Morgan Eva GT!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Morgan Eva GT!
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Morgan Eva GT a fost prezentat in acest weekend in cadrul Pebble Beach Concours d’Elegance din California. Morgan este unul dintre putinii producatori independenti de masini sport din Marea Britanie.

 
 
Noul Morgan Eva GT este inspirat din modelele clasice din anii '50, modele precum Bristol 400 si BMW 328. Modelul Eva GT este destinat familiilor tinere, coupe-ul putand acomoda patru persoane. Morgan EVA GT este dotat cu un propulsor imprumutat de la BMW.

Caroseria este realizata dintr-un aliaj de aluminiu, iar platforma este una Aero SuperSports modificata. Masa totala a noului model este de 1.250 kg. 

Propulsorul folosit este unul bi-turbo cu sase cilindri in linie de 3.0 litri, propulsor imprumutat de la BMW. Acesta dezvolta o putere maxima de 302 CP si cuplu de 400 Nm. Clientii pot opta fie pentru o transmisie manuala cu sase trepte, fie cu una automata cu sase rapoarte. Tractiune este una spate, Morgan a motivat aceasta decizie datorita aerului sportiv pe care-l au modelele cu tractiune spate.

Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.5 secunde, iar viteza maxima este de 273 km/h. Consumul mixt declarat este de 7 litri/100 km, iar emisiile de 200 g CO2/km. Morgan a declarat ca pretul va fi unul apropiat de cel al concurentei, iar cei interesati vor trebui sa ofere un avans de 5000 de lire. Primele examplare din seria limitata de 100 de unitati vor fi livrate la mijlocul lui 2012.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

inca o masina de fitze, total inutila

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.7538 :: 22.2MB