No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Hyundai i40!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Hyundai i40!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul i40, inlocuitorul actualului Sonata. Noul model va debuta in versiune break in cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmand ca in scurt timp Hyundai sa lanseze si versiunea sedan.

 
 
Noul Hyundai i40 inlocuieste actualul Sonata intr-un segment extrem de disputat. Noul i40 va avea concurenti directi precum Peugeot 508, Mazda6 si noul Volkswagen Passat. Coreenii au dorit sa creeze un model special pentru piata europeana, astfel ca noul i40 a fost dezvoltat si realizat la fabrica din Rüsselsheim, Germania.

Designul exterioar este foarte asemanator cu cel al modelului Elantra, model realizat pentru piata americana. Liniile urmeaza filozofia de design "fluidic sculpture". Design-ul plafonului si a partii laterale ofera noului Hyundai i40 break un aer mai sportiv si mai dinamic.

La interior se poate observa noul bord sculptat. Acesta este caracterizat de un ecran cu touchscreen si materiale de calitate superioara. Noul Hyundai i40 primeste de asemenea scaune fata/spate incalzite, volan incalzit si un sistem care inlatura ceata din zona parbrizului, toate trei sistemele fiind o premiera in acest segment.

In ceea ce priveste propulsoarele, se pare ca va primi noul propulsor diesel de 1.7 litri, acesta emite doar 113 g CO2/km. S-ar putea sa primeasca de asemenea si propulsorul de 1.6 litri si cel de 2.0 litri care se regaseste si pe modelul Veloster.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2863 :: 22.13MB