No SSO cookie

OFICIAL: Iata noul Ariel Atom V8!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Iata noul Ariel Atom V8!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ariel a prezentat informatii complete cu privire la noul Atom V8. Noul model V8 este modul in care Ariel priveste conceptul de hypercar.

 
 
Ariel doreste sa creeze un rival demn de hypercar-ul Bugatti Veyron. Noul Atom V8 este cel mai puternic model realizat de compania independenta. Acesta este dotat cu un propulsor V8 capabil sa dezvolte 500 CP.

Noul Atom V8 a fost in dezvoltare timp de doi ani si are un raport putere/masa de 909 CP/tona, cu 50% mai mult decat Veyron-ul. Va fi disponibil incepand cu anul viitor si va costa aproximativ 160.000 de euro. Ariel a declarat ca va produce doar 25 de examplare.

Puternicul Atom V8 accelereaza de la 0-100km/h in mai putin de 2.5 secunde, iar de la 0-160 km/h in mai putin de 6 secunde. Propulsorul folosit este un V8 de 3.0 litri cu 32 de valve. Va fi disponibil cu doua motorizari, de 475 CP si de 500 CP. Modelul de 475 CP atinge o viteza maxima de 275 km/h, in timp ce modelul de 500 CP atinge o viteza maxima de 320 km/h. 

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4124 :: 22.17MB