No SSO cookie

Oficial: Hyundai prezinta la Paris noile ix20 si i10

voteaza
(0/ 0)
Oficial: Hyundai prezinta la Paris noile ix20 si i10
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hyundai a anuntat oficial ca va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris noile ix20 si i10.

 
 

Hyundai va celebra debutul la nivel mondial al noului sau MPV (Multi Purpose Vehicle) de clasa B la data de 30 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris. Urmand a purta numele ix20, schita modelului publicata astazi prezinta un design indepartat de imaginea clasica asociata segmentului din care acesta face parte, adoptand un profil dinamic, sportiv, in concordanta cu reputatia Hyundai – de producator modern, inovator.

Proiectat si dezvoltat la centrul european Hyundai din Russelsheim, Germania, ix20 este cel de al doilea model Hyundai, dupa ix35, care adopta noul limbaj de design ‘fluidic sculpture’. Numele ix20 reflecta adaptabilitatea noului model asociata clasei crossover si ilustreaza functia de transport persoane combinata perfect unei experiente de sofat placute, dinamice. Comercializarea ix20 va demara in ultimul trimestru al anului curent si va fi sustinuta de integrarea pachetului ‘Five Year Triple Care’ – care include 5 ani de garantie integrala, fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.
 

Un alt model Hyundai care va debuta la Paris este noul i10. Viitoarea versiune a celui mai mic model din gama beneficiaza de un set larg de imbunatatiri la nivel de design, specificatii si tehnologie – inclusiv un nou motor de 1.0 litri, prezentand emisii CO2 de numai 99 g/km. Salonul auto va reprezenta si oportunitatea de prezentare a celor mai noi realizari Hyundai in materie de programe dedicate protectiei mediului – Blue Drive. Marca tinteste sa devina lider la capitolul tehnologii ecologice, noile modele Hyundai reprezentand exemple semnificative pe piata europeana in reducerea emisiilor de noxe.

Robert Gherghe


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1909 :: 17.78MB