No SSO cookie

OFICIAL: Ford va inchide marca Mercury

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Ford va inchide marca Mercury
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a declarat oficial ca va inchide compania Mercury pana la sfarsitul acestui an.

 
 
In cadrul unei conferinte de presa, Mark Fields, presedintele Ford si Derrick Kuzak, vicepresedintele grupului american,  au declarat ca Ford va inchide compania Mercury pana la sfarsitul anului. Mercury a avut vanzari foarte slabe in ultimii ani, modelele Mercury reprezentand doar 0.8% din modelele vandute de Ford.

Compania americana isi va concentra toate resursele pentru a realiza modele Lincoln mai competitive. Lincoln a ramas singura marca de lux produsa de Ford, iar datorita renuntarii la Mercury, cei de la Ford spera ca dezvoltarea sa fie mai rapida. Ford va lansa  sapte modele Lincoln, inclusiv un nou model in segmentul C.

Ford a declarat ca Lincoln va beneficia de noile propulsoare EcoBoost, aceste propulsoare se vor regasi si pe noul Lincoln Navigator. Noile modele vor fi dotate cu tehnologie fara concurenta si materiale de cea mai inalta calitate. Compania americana doreste sa domine piata masinilor de lux din SUA, iar renuntarea la Mercury pare sa fi fost singura optiune pentru a aoptimiza costurile.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1941 :: 22.11MB