No SSO cookie

Oferta speciala pentru Mazda 323 Evision

voteaza
(0/ 0)
Oferta speciala pentru Mazda 323 Evision
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La o luna de la lansarea ofertei Mazda 323 Evision - 9850 USD full options - Mazrom Motors, reprezentant general Mazda in Romania, anunta o crestere a vinzarilor de peste 24% pentru mai 2002, in comparatie cu luna aprilie a acestui an.

 
 
Modelul oferit de Mazrom Motors si de reteaua de dealeri Mazda din intreaga tara la pretul de 9850 USD este dotat full options. Pachetele de siguranta si confort sint oferite gratuit, iar acestea includ: ABS+EBD, 4 airbag-uri, Family Box, aer conditionat, geamuri actionate electric, oglinzi reglabile electric, sistem de imobilizare motor, inchidere centralizata. Oferta Mazda 323 Evision - 9850 USD full options este valabila pina la sfirsitul anului, in limita stocului disponibil, se arata in comunicatul firmei importatoare. Pentru perioada ianuarie - mai 2002, numarul total de modele Mazda vindute in Romania este de 116. Cea mai mare pondere din vinzari o au modelele Mazda 323, utoutilitara Mazda B 2500 si sportivul Mazda MX-5.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1643 :: 17.76MB