No SSO cookie

Obama: "Falimentarea GM si Chrysler a fost decizia corecta"

voteaza
(0/ 0)
Obama:
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Barack Obama, presedintele SUA, a tinut sa-si acorde credit asupra succesului GM si Chrysler dupa falimentarea celor doua companii.

 
 

Presedintele Americii, Barack Obama, nu a asteptat mult dupa ce marii producatori de automobile din SUA si-au anuntat revenirea pe profit. Barack Obama a declarat public ca rezultatele inregistrate de GM sau Chrysler arata ca falimentarea celor doua companii a fost decizia corecta.

Stiu ca nu a fost o decizie populara, dar a fost cea corecta. GM si Crysler se aflau pe marginea prapastiei, iar dizolvarea rapida a acestor giganti, urmata de caderea previzibila a unor furnizori, dealeri de masini si alte mici afaceri, ar fi fost prea mult pentru economia noastra suferinda”. 

Obama a explicat ca daca nu s-ar fi luat acele decizii extrem de nepopulare la timp, mai bine de un milion de locuri de munca ar fi fost pierdute acum. Unul dintre motive pentru care decizia falimentarii si reorganziarii cu bani de la stat a fost nepopulara, a fost incertitudinea asupra acoperirii datoriilor pe care industria auto le-a facut fata de platitorii de taxe.

Din fericire, GM a anuntat recent ca si-a platit ultima transa din datoria catre platitorii de taxe si le-a multumit cu aceasta ocazie de sprijinul acordat. Strategia lui Obama de a falimenta si reorganiza din radacini marile companii ale industriei auto americane, mai putin Ford, s-a dovedit a fi una stralucita, in conditiile in care colosii au inceput sa consume dinc e in ce mai putin si sa ajunga pe profit dupa o perioada lunga de pierderi.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1703 :: 17.79MB