No SSO cookie

O noua oferta CASTROL PROFESSIONAL exclusiv pentru service-urile francizate

voteaza
(0/ 0)
O noua oferta CASTROL PROFESSIONAL exclusiv pentru service-urile francizate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Castrol lanseaza la nivel mondial o noua gama de produse si servicii destinate exclusiv service-urilor francizate: Oferta Castrol Professional.

 
 

Noua oferta inovativa Castrol Professional care va fi lansata la nivel global in luna iunie 2011 exclusiv pentru service-urile francizate, include produse si servicii care imbunatatesc in mod direct experienta de service a clientilor si sporesc profitabilitatea service-ului. Elementul central al noii oferte lansate de Castrol Professional este un nou brand de lubrifiant, EDGE Professional, care reprezinta cea mai puternica si mai adaptabila gama a uleiurilor de motor Castrol dezvoltat pana acum.

“Lansarea celui mai bun ulei din gama noastra de pana acum, Castrol EDGE Professional cu Fluid Strength Technology™, reprezinta o evolutie interesanta in istoria Castrol. Este recomandat de catre constructori auto de top, destinat exclusiv service-urilor francizate si va fi sustinut cu investitii de marketing fara precedent in urmatorii 5 ani”, declara Mara Smarandache, Director de marketing Castrol Lubricants Ro.

LIDER IN TEHNOLOGIE

Uleiurile de motor de astazi trebuie sa fie mult mai puternice deoarece presiunea din motor s-a dublat in ultimii 10 ani. Uleiurile Castrol EDGE Professional sunt testate dincolo de limitele industriei si de specificatiile cerute de OEM (principalii producatori de autovehicule). Pentru a obtine in mod continuu o performanta maxima a motorului, uleiul trebuie sa fie capabil, in mod constant, sa se adapteze schimbarilor de presiune si de temperatura din motorul masinii.

Castrol EDGE Professional cu Fluid Strength Technology, reprezinta o noua filosofie si, implicit, un nou sistem patentat de tehnologii care stau la baza celor mai avansate uleiuri de motor produse de noi. Continand cele mai avansate ingrediente si adaptate pentru fiecare aplicatie, Fluid Strength Technology, este o tehnologie dinamica care intareste in mod activ uleiul de motor, permitandu-i sa se adapteze si sa raspunda in mod continuu tuturor nevoilor motorului tau, in toate conditiile de conducere.

Castrol EDGE Professional ofera un strat mai puternic de ulei pentru toate tipurile de turatii ale motorului si imbunatateste eficienta acestuia. Pentru a atinge un nivel maxim de eficienta a motorului si de reducere a emisiilor, fara pierderea puterii sau a performantei, motoarele de astazi functioneaza mai mult, se incalzesc mai puternic si lucreaza la presiuni mai ridicate. Castrol EDGE Professional, cu un strat mai puternic de ulei, minimizeaza contactul metal-pe-metal si reduce frecarea intre suprafetele motoarelor.

 

Testele cercetarilor au aratat ca uleiul Castrol EDGE Professional este cu 40% mai puternic in a reduce contactul metal-pe-metal din motor, in comparatie cu un ulei competitor de top. Castrol EDGE Professional imbunatateste eficienta motorului si maximizeaza performanta acestuia, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

RECOMANDAT DE PRODUCATORI DE RENUME MONDIAL

Prin numeroasele sale parteneriate strategice cu constructori de automobile de renume mondial, Castrol se angajeaza in dezvoltarea de lubrifianti potriviti de la prima umplere, pana la aprovizionarea post-vanzare, cu o varietate de branduri internationale de autoturisme. Inca de la lansare, Castrol EDGE Professional va fi

 

recomandat la nivel global de catre  Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, MINI, SEAT, Skoda, Volvo si Volkswagen.

Am dezvoltat in comun, alaturi de aceste branduri de renume mondial, o serie de programe de marketing pentru a comunica soferilor unicul ulei recomandat de catre producatorii masinilor lor si de a le indrepta clientii catre service-urile francizate. La randul sau, acest lucru va asigura cresterea profitabilitatii service-urilor prin pastrarea unui numar mai mare de clienti fideli pe masura ce soferii au parte de o experienta de service optima.

DISPONIBIL EXCLUSIV PENTRU SERVICE-URILE FRANCIZATE

Castrol EDGE Professional este disponibil exclusiv pentru service-urile francizate, pentru a garanta ca numai acestia pot oferi un serviciu diferit, o experienta superioara de service si o intreaga gama de produse pentru clientii lor.

Ca o demonstratie a superioritatii sale asupra lubrifiantilor oferiti de atelierele independente, Castrol EDGE Professional este micro filtrat la nivelul cerut de producatorii de automobile pentru prima umplere. Lubrifiantul are, de asemenea, o semnatura unica fluorescenta – un sigiliu al autenticitatii – pentru a demonstra personalului post-vanzare, cat si clientilor acestora, ca folosesc cel mai potrivit ulei pentru masina lor, disponibil numai in service-urile francizate.

CONSTRUIND NOTORIETATE PRINTRE CONSUMATORI

Cercetarile efectuate la nivel mondial de catre Castrol au aratat ca mai putin de 10% din soferi stiu ce brand de lubrifiant este pus in automobilele lor in timpul vizitei la service, chiar daca schimbul de ulei poate ajunge si la 40% din totalul facturii. Prin urmare, este esential ca consilierii de service sa poata vorbi cu incredere despre brandul de ulei folosit in service-ul lor.

In urmatorii 5 ani, Castrol va investi milioane de dolari in a construi notorietate printre consumatorii brandului Castrol EDGE la nivel mondial, prin intermediul sponsorizarilor sportive, TV, digitale si advertising in presa.

Beneficiile lubrifiantului EDGE vor fi comunicate catre milioane de soferi prin fotbal international (EURO 2012™ si FIFA 2014™), fotbal American (NFL), motorsport (Campionatul Mondial de Raliu, Raliul Dakar si Le Mans 24 Hours) si prin Campionatul International de Cricket in regiunea Asia Pacific.

Pentru a ajuta personalul de la receptia service-ului in a explica beneficiile uleiului Castrol EDGE Professional catre consumatori, au fost dezvoltate training-uri si o gama variata de materiale explicative de comunicare – incluzand publicitatea la punctul de vanzare si literatura de consum.

 

PROGRAME MENITE SA ATRAGA SATISFACŢIA CLIENŢILOR ŞI PROFITABILITATE

Pentru a sustine lansarea uleiului Castrol EDGE Professional, au fost dezvoltate o serie de programe noi post-vanzare de imbunatatire a afacerii, fiind parte a ofertei Castrol Professional, avand ca scop final imbunatatirea experientei de service a soferilor si profitabilitatea service-ului.

Alexandru Eftimiu, Director General Castrol Lubricants RO, declara: “Suntem angajati in a ajuta dealerii sa-si imbunatateasca experienta de service in fata clientilor si, prin urmare, profitabilitatea afacerii lor. Noul lubrifiant, sustinut de programele noastre de valoare adaugata Castrol Professional, ofera clientilor service-ului francizat o propozitie unica, de neegalat, care sa asigure crestere semnificativa a satisfactiei acestora si implicit a profitabilitatii service-ului.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2907 :: 22.19MB