No SSO cookie

Numele Chrysler va disparea din Europa

voteaza
(0/ 0)
Numele Chrysler va disparea din Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Retelele de dealeri Lancia si Chrysler din Europa va fi intregrata intr-una singura, iar modelele Chrysler vor fi vandute sub marca Lancia.

 
 

Reteaua de dealeri Chrysler si Lancia din Europa se va micsora cu 350 de opuncte de vanzare iar numele Chrysler va disparea de pe Batranul Continent, conform celor anuntatae de Grupul Fiat.


Circa 1.200 de delari Chrysler si Lancia din Europa au fost instiintati ca contractele lor vor expira la 31 mai 2011 si se va crea o noua retea care sa integreze Lancia si Chrysler. Din 2011 toate modelele Chrysler vor fi vandute sub brandul Lancia in europa, mai putin in Marea Britanie si Irlanda. Astfel, numele Chrysler nu va mai exista in Europa.


In acest moment, Lancia are 595 de delari si 785 de showroom-uri in Europa. Chrysler beneficiaza de o retea care cuprinde si marcile Jeep si Dodge, o retea ca numara 556 de dealeri si 750 de showroom-uri. Lancia a vandut in 2009 121.000 de unitati, dintre care 102.000 in Italia. Chrysler a vandut in Europa anul trecut un numar de 11.500 de unitati.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1727 :: 17.78MB