No SSO cookie

Noutatile Lotus vin la Paris Motor Show

voteaza
(0/ 0)
Noutatile Lotus vin la Paris Motor Show
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lotus a dat publicitatii noutatile cu care vine la Paris Motor Show 2010: Lotus Evora S de 350 CP si Evora IPS, masina sport fara pedala de ambreiaj.

 
 
Odata cu terminarea premierelor de la Moscow Motor Show, atentia intregii lumi auto se indreapta catre urmatorul salon, cel de la Paris. Si daca Salonul moscovit a fost catalogat drept unul "cuminte", toti se asteapta ca la Paris sa fie un adevarat festin stilistic, un fel de manifestare de forte ale designerilor.
Unul dintre modelele care vor fi lansate la Paris este Lotus Evora S.



Lotus Evora S vine cu o noua linie stilistica, depasind granitele vechii scoli de design Lotus. Insa tot ce lipseste din liniile trecutului a fost inlocuit cu succes de modernism. La care daca adaugam performantele motorului V6, de 3.5 litri, provenit de la Toyota, avem o imagine incantatoare a unui Lotus de 350 CP.


Dotarile sunt acel supercharger care da litera "S" din numele masinii, un pachet sport standard, care vine cu un buton ce are rolul de a imbunatati rtaspunsul acceleratiei si pune in functiune un sistem de bypass care actioneaza asupra supapelor de evacuare; in spate avem un deflector de-a dreptul criminal, care inacdreaza o evacuare cat o gura de monstru, amplasata central.


Un alt Lotus care asteapta deschiderea Salonului de la Paris, este Evora IPS (Intelligent Precision Shift). Cu alte cuvinte, un Lotus cu transmisie automata.


Lotus IPS are 280 CP, care transmit puterea catre o cutie automata cu sase trepte, care are inglobata tehnologia "Lotus transmission control". Este o masina destinata -conform celor afirmate de catre cei de la Lotus- pietei din Asia, Orientul Mijlociu si America, de aceea are in dotare un mod sport, padele, ei vine in intampinarea nevoilor oamenilor de pe acele piete, unde toti vor o masina sport, la care sa nu fie nevoiti sa caute raspunsuri referitoare la misterul celei de a treia pedale.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2354 :: 22.11MB