No SSO cookie

Noul Zafira nu va avea usi FlexDoors

voteaza
(0/ 0)
Noul Zafira nu va avea usi FlexDoors
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Opel Zafira a fost surprins in timpul testelor, iar primele informatii duc la un design clasic.

 
 
Noul Opel Zafira a fost spionat in timpul testelor. Primele informatii indica faptul ca noul model va avea un design clasic, acest lucru insemnand ca nu va fi dotat cu acelasi sistem de usi FlexDoors ca si noul Meriva. Se pare ca usile spate care se deschid la un unghi de 90 de grade sunt prea greu de realizat pentru un model cu sapte scaune.

Opel a declarat ca noul Zafira va fi lansat in 2012 si va fi mai sofisticata si mult imbunatatita fata de vechile modele. In ceea ce priveste design-ul, noul Zafira va imprumuta elemenente de design de la modelele Insignia si noul Astra. Elemente precum grila, bara fata si blocurile optice.

Interiorul este de asemenea foarte asemanator cu cel al modelului Astra. Opel a declarat ca interiorul va fi de o calitate superioara, noul Zafira devenind un rival puternic pentru noul Ford S-Max. Cele trei randuri de scaune sunt formate din scaune individuale pentru fiecare pasager. Scaunele din spate si cele din mijloc pot fi rabatate pentru a oferi un spatiu suplimentar de depozitare.

In ceea ce priveste motorizarile, noul Opel Zafira va imprumuta versiunile mai puternice de la Astra si o versiune EcoFlex.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1331 :: 17.78MB