No SSO cookie

Noul VW Caddy Racer Turbo are 270 CP!

voteaza
(0/ 0)
Noul VW Caddy Racer Turbo are 270 CP!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a lansat noul Caddy Racer, pentru competitiile auto, echipat cu un motor de 2 litri Turbo, care dezvolta 270 CP.

 
 
Volkswagen Caddy nu este doar o masina cu destinatie autoutilitara. Am mai scris despre participarea acestui model in intrecerile sportive. Compania germana Volkswagen crede ca acest model este potrivit si acestei activitati si pentru a intari aceasta convingere, Caddy participa in Volkswagen Racing Cup, inca din anul 2004.



Aparitia modelului Caddy GP, un Caddy care a primit un facelift intineritor, a adus totodata si o noua versiune destinata competitiilor, care a fost prezentata recent la Commercial Vehicle Show la Birmingham’s NEC din Marea Britanie.


Cea mai noua aparitie destinata intrecerilor sportive Volkswagen Racing Cup, are aceleasi caracteristici optice ca ale noului Caddy GP, deci este neschimbata. Insa sub capota motorului a aparut o unitate de 2.0 litri, benzina, care ofera 270 CP, care inlocuieste precedenta motorizare 2.0 TDI.


Puterea este transmisa catre puntea fata prin intermediul unei cutii de viteze rapide, cu sase trepte, purtand semnatura Volkswagen Racing. Puntea spate a primit si ea modificari, fiind echipata cu sistemul multilink prezent si la puntea spate a modelului de strada Golf. Aceste modificari au ridicat perfomantele competitive ale autoutilitarei.



Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2380 :: 22.11MB