No SSO cookie

Noul The Stig ar putea fi femeie

voteaza
(0/ 0)
Noul The Stig ar putea fi femeie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicii pariaza pe ideea ca noul The Stig ar putea fi o femeie, in conditiile in care ultimul Stig, Ben Collins, a fost demascat.

 
 

Britanicii pariaza pe orice. Disparitia de pe scena Top Gear a lui Ben Collins, in calitatea sa de The Stig, i-a adus pe britanci in fata unei noi posibilitati de a paria. William Hill, unul dintre cei mai respectabili experti in cote de pariuri, a anuntat ca sunt sanse de 4-1 ca o femeie sa preia rolul misteriosului personaj Top Gear.


Mai mult, pariorii pot juca acum si pe culoarea pe care o purta noul The Stig, o cota promotatoare de 5-1 fiind cea a rozului. Britanicii au lansat aceasta idee, ca noul The Stig sa fie o femeie, sub forma de gluma, dar este foarte posibil ca oficialii Top Gear sa le faca pe plac fanilor sai si sa puna in practica acest lucru.


Ultimul The Stig, Ben Collins, a fost concediat dupa ce identitatea sa a fost dezvaluita opiniei publice in urma unui proces intre fostul pilot si BBC.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1788 :: 22.17MB