No SSO cookie

Noul supermini Fiat se numeste Panda

voteaza
(0/ 0)
Noul supermini Fiat se numeste Panda
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat Panda va fi noul model supermini al companiei auto italiene, care va înlocui atât vechea generaţie Panda, comercializată numai în Italia, cât şi modelul Seicento, prezent pe majoritatea pieţelor mondiale, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Atrăgator, uşor de reţinut şi folosit timp de peste 20 ani, modelul lansat în 1980, sub numele Panda, este parte a istoriei Fiat. De aceea, noul supermini ce urmează a fi prezentat presei internaţionale la Lisabona, în data de 5 septembrie, va fi numit tot Panda. Peste ani, numele Panda a devenit un veritabil nume de marcă, de care mulţi dintre automobiliştii italieni şi din intreaga Europa sunt foarte apropiaţi. Statisticile indică în Italia un grad de reamintire a numelui de peste 90%, în comparaţie cu un indice similar de mai puţin de 40% al unor cunoscute nume de modele prezente pe piaţă. Noul Panda supermini preia ştafeta, de la înaintaşii săi, revitalizând nu numai numele Panda (pe care studiile de piaţă îl consideră atractiv pentru public), dar şi spiritul maşinii de clasă A. Produsul este, potrivit creatorilor săi, “o modernă reinterpretare a valorilor şi spiritului vechiului model, în termeni de produs şi personalitate, valori ce au transformat numele Panda într-un veritabil simbol al imaginii publice”. [poza2s]Ultimul venit în familia Fiat a fost proiectat şi construit pe baza ultimilor realizări tehnologice din domeniu, venind în intâmpinarea aşteptărilor clienţilor care îşi doresc o maşină modernă, fiabilă şi accesibilă. Panda are un design plin de viaţă şi uşor de recunoscut, este flexibil şi funcţional, uimind prin mărimea spaţiului interior, neobişnuit pentru clasa sa. Soliditatea caroseriei şi nivelul de siguranţă superior clasei sunt rezultatul utilizării celor mai actuale tehnologii de producţie. Modelul beneficiază de ultimele generaţii de motoare, si include şi varianta diesel 1.3 Multijet 16v, cel mai avansat produs al tehnologiei Common Rail, deja omologat în vederea respectării normelor de poluare Euro 4. Decizia Fiat Auto de a numi noul model Panda elimină astfel temerile exprimate de un producător concurent cu privire la similitudinea dintre numele unuia dintre modelel sale şi “Gingo”, numele sub care noul model de la Fiat a fost prezentat în perioada avanpremierei.

 

Cuvinte cheie:
Fiat | Panda |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1968 :: 22.13MB