No SSO cookie

Noul Saab 9-4X nu va avea motorizare diesel!

voteaza
(0/ 0)
Noul Saab 9-4X nu va avea motorizare diesel!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Saab 9-4x se bazeaza pe conceptul 9-4x BioPower prezentat in 2008 la Detroit. Crossoverul compact a fost dezvoltat inca din perioada in care General Motors detinea compania suedeza.Cross-overul face parte din campania Saab de a reveni pe piata auto cat mai profitabil si de a oferi un model competitiv in acest segment.

 
 
Noul Saab 9-4X a fost prezentat oficial saptamana trecuta la Salonul Auto de la Los Angeles. Noul crossover suedez va fi disponibil in SUA incepand cu luna mai 2011. Noul model va fi lansat cu doua propulsoare V6, unul de 3.0 litri capabil sa dezvolte 265 CP si unul 2.8T capabil sa dezvolte 300 CP.

Modelul Saab 9-4X va fi lansat in Europa in august si va fi dotat cu propulsorul 2.8T de 300 CP. Surse din interiorul companiei au declarat ca vanzarile vor putea suferi din cauza lipsei unui propulsor diesel. CEO-ul Jan Ake Jonsson a declarat ca s-ar putea ca o motorizare sa nu fie niciodata disponibila pe noul crossover.

Acesta a explicat decizia spunand ca deocamdata nu au nici o optiune diesel, iar viata unui model este de aproximativ sase ani, in timp ce testatarea unui propulsor dureaza aproape doi ani. Jonson a concluzionat spunand ca sunt slabe sanse ca modelul actual sa primeasca o motorizare diesel din cauza perioadei scurte in care pot recupera investitia. Saab a confirmat faptul ca noul 9-4X va fi comercializat si in China incepand cu 2011, iar in cateva saptamani s-ar putea ajunge la un consens si cu Rusia.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1783 :: 17.78MB