No SSO cookie

Noul Renault Wind Gordini va debuta la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Noul Renault Wind Gordini va debuta la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Wind Gordini este cel de-al patrulea model sub culorile tunerului de casa al francezilor. Acesta se alatura modelelor Twingo, Twingo RS si Clio RS. Noul model va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Renault Wind este un coupe-rodaster cu doua locuri. Acesta este realizat pe platforma modelului Twingo. Micul roadster este echipat cu un sistem de decapotare rapid, decapotarea dureaza doar 12 secunde. In ciuda faptului ca are un plafon retractabil, spatiul de depozitare este 270 de litri.

Propulsorul de baza va este cel de 1.2 litri, propulsor capabil sa dezvolte 100 CP si cel de la Renaultsport de 1.6 litri care dezvolta 133 CP. Noul model Wind Gordini nu a suferit nici o modificare in ceea ce priveste performantele mecanice, modificarile rezumandu-se la deisignul interior si exterior.

Noul model este vopsit in culoarea traditionala Malta Blue si are cele doua linii albe specifice modelelor sportive Gordini. Plafonul retractabil este vopsit intr-un negru lucios, iar oglinzile sunt Glacier White. Pachetul exterior este completat de setul de jante de 17 inch albastre. Interiorul este imbracat intr-o combinatie de piele neagra si albastra cu o serie de insertii argintii.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4390 :: 22.17MB