No SSO cookie

Noul Renault Kangoo 4X4, mai SUV ca niciodata

voteaza
(0/ 0)
Noul Renault Kangoo 4X4, mai SUV ca niciodata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a lansat pe piaţă o nouă versiune a modelului Kangoo 4x4, care are un caracter mai accentuat şi mai apropiat de segmentul SUV, informează site-ul media al companiei franceze.

 
 
De la lansarea variantei 4WD a modelului Kangoo, în septembrie 2001, şi până în prezent, Renault a produs peste 20.000 de exemplare, la care se adaugă alte 3.000 de unităţi, utilate pentru transportul de marfă. Acest fapt a dat un imbold constructorului francez de a produce un model special, cu un caracter mai pronunţat 4X4 şi echipat special, apropiat de un SUV normal. [poza1s]Noul Kangoo cu tracţiune integrală a primit mai multe transformări exterioare, astfel ca design-ul său să se apropie mai mult de maşinile de teren. În plus, grila faţă a fost modificată, pentru a se conforma noii identităţi de marcă a Renault. De asemenea, modelul beneficiază de noi trasături şi inovaţii care să asigure confortul pasagerilor, precum o nouă gamă de motoare, o nouă transmisie, alături de modificări ale spaţiului interior şi ale compartimentului de bagaje. Kangoo 4x4 are tracţiune integrală permanentă, asigurată de două tipuri de motoare, unul pe benzină I diesel. Prima variantă dispune de un motor de 1,6 litri, 16V, denumit K4M, care dezvoltă 70 kW şi 95 CP, asigurând un cuplu maxim de 148 m. Versiunea diesel este echipată cu un nou motor turbodiesel 1.9 dCi, care are 5 CP în plus faţă de vechea variantă, oferind 85 CP şi un cuplu maxim de 180 Nm. Preţurile noului Kangoo sunt între 16.000 şi 17.650 de euro, pentru versiunea pe benzină, şi între 17.600 şi 19.250 euro, în cazul versiunii turbodiesel.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1787 :: 22.15MB