No SSO cookie

Noul Porsche Cayenne, de la 50.353 euro in Romania

voteaza
(0/ 0)
Noul Porsche Cayenne, de la 50.353 euro in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a lansat astazi in Romania noul Cayenne, model disponibil in cinci versiuni. Pretul de la care poate fi achizitionat este de 50.353 euro, iar pretul maxim ajunge la 102.449 euro pentru Cayenne Turbo.

 
 

Porsche Romania a lansat astazi, 12 mai 2010, noul model Porsche Cayenne in cinci variante: Cayenne, Cayenne Diesel, Cayenne S, Cayenne S Hybrid si Cayenne Turbo. Noul model Hybrid marcheaza o premiera mondiala pentru companie, fiind prima versiune hibrid produsa de marca Porsche.

 

Cele cinci modele se vor comercializa in Romania cu urmatoarele preturi fara TVA:

Cayenne – 50.353 euro;

Cayenne Diesel – 53.990 euro;

Cayenne S – 65.329 euro;

Cayenne S Hybrid – 70.464 euro

Cayenne Turbo– 102.449 euro.

 

Compania estimeaza ca noul Porsche Cayenne va inregistra pana la sfarsitul anului 2010 vanzari de circa 60 de unitati. in anul 2009, au fost vandute in Romania 71 de masini Porsche iar pentru anul 2010 asteptarile companiei se situeaza la nivelul de 85 de unitati.

 

Avand in vedere inclinatia clientului din Romania catre modelele generic denumite SUV, dar si starea precara a infrastructurii rutiere de la noi, ponderea modelelor Cayenne in volumul total al vazarilor de Porsche din Romania variaza intre 65-70%, fata de 58%, nivelul inregistrat anul trecut la nivel mondial,” declara Adrian Pascu, Brand Manager Porsche Romania.

 

In ceea ce priveste cele cinci versiuni ale noului model Porsche, reprezentantii companiei estimeaza ca cei mai multi clienti se vor indrepta spre Cayenne Diesel, care ar avea o pondere de circa 60% din totalul vanzarilor de masini Cayenne. Cayenne S Hybrid, principala noutate a celei mai recente generatii de SUV-uri Porsche, beneficiaza de un sistem de propulsie „full hybrid”, avand un consum mediu de 8,2 litri/100 km si emisii de 193 grame de CO2/km.

Desi piata modelelor hibrid este extrem de limitata in Romania si nici nu ne asteptam la o dezvoltare a ei in viitorul apropiat, pentru modelul Caynne S Hybrid avem deja cateva comenzi ferme si suntem in discutii inaintate si cu alti potentiali clienti,” a adaugat Adrian Pascu.

In ceea ce priveste profilul clientilor pe care Porsche ii vizeaza in Romania cu noul Cayenne, Adrian Pascu declara: „Cayenne este un model al carui clienti sunt persoane puternice, cu spirit tanar, care apreciaza eleganta, performanta, dar si eficienta. Ne referim la persoane care conduc un business puternic, de cele mai multe ori dezvoltat prin forte proprii, in concluzie persoane care stiu foarte bine ce isi doresc cand vine vorba despre masina pe care o conduc.”

 

Noua generatie a masinilor sport de teren Cayenne se remarca, potrivit companiei, printr-o greutate mai mica, un consum mai scazut cu 23% si emisii reduse cu pana la 26%, punand accentul in primul rand pe eficienta, dar pastrand sportivitatea si agilitatea tipice marcii Porsche.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2739 :: 22.12MB