No SSO cookie

Noul Panamera S Hybrid va debuta la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Noul Panamera S Hybrid va debuta la Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Panamera S Hybrid. Acesta va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibil incepand cu luna iunie.

 
 
Noul Porsche Panamera S Hybrid este dotat cu un propulsor V6 pe benzina de 3.0 litri. Propulsorul imprumutat de la Audi dezvolta o putere maxima de 330 CP, la acesta se adauga si un motor electric de 44 CP. Emisiile de 159 g CO2/km  permit clientilor sa primeasca o deducere la inmatriculare si taxe.

Modelul Panamera poate functiona doar pe baza sistemului electric pana la o viteza maxima de 50 km/h, moment in care se activeaza si propulsorul V6. Performantele plaseaza noul model hibrid intre Panamera 4S si Turbo. Modelul hibrid accelereaza de la 0-100 km/h in 6 secunde si atinge o viteza maxima de 270 km/h.  Consumul mediu declarat este de 6.8 litri/100 km.

Motorul electric ajuta enorm vehiculul in momentul accelerarilor bruste. Un sistem inteligent alege intre modul de functionare al vehiculului, in functie de viteza, drum si  nivelul bateriei. Pretul declarat pentru piata germana este de 108.000 de euro, urmand ca noul Porsche Panamera S Hybrid sa fie lansat in Romania in prima jumatate a anului curent.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2159 :: 17.79MB