No SSO cookie

Noul Opel Astra GTC a scapat pe Facebook

voteaza
(0/ 0)
Noul Opel Astra GTC a scapat pe Facebook
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Versiunea pentru productia de serie, a modelului Opel Astra GTC a aparut temporar si nemascata, pe Facebook

 
 
Versiunea pentru productia de serie a reusitului Astra GTC Concept, prezentat la Paris Motor Show 2010 este programat sa dea ochii cu publicul, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, din septembrie, anul acesta.


Totusi, o fotografie care infatiseaza masina, a aparut astazi pe pagina de Facebook a producatorului german. Masina se prezinta fara harnasamentele destinate deghizarii infatisarii sale si din cate se poate observa, nu sunt foarte mari diferente intre acest model, destinat productiei de serie si conceptul prezentat la Paris.


In fapt, diferentele notabile cu ochiul liber sunt marcate de lipsa elementelor aerodinamice si forma usor diferita a lampilor spate. Oricum, acestea isi vor gasi locul in body-kitul destinat variantei OPC a noului Astra GTC, impreuna cu jantele din aliaj, care la conceptul de la Paris aveau dimensiuni mult mai mari decat ce se poate vedea din fotografia de azi.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

si totusi marimea jantelor poate conta enorm....aici nu pare a iesi in evidenta cu nimic

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2027 :: 22.11MB