No SSO cookie

Noul Mini Cooper va fi disponibil din aceasta toamna

voteaza
(0/ 0)
Noul Mini Cooper va fi disponibil din aceasta toamna
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Mini Cooper facelift a fost vazut in timpul testelor finale.

 
 
Noua generatie de modele Mini au fost produse incepand cu anul 2001. Pana acum au fost produse doua generatii, iar BMW doreste ca anul acesta sa lanseze o versiune facelift pentru a intineri gama de modele Mini Cooper. Cel mai nou model Mini este CUV-ul  Countryman.

Modelul Mini Cooper facelift va primi o parte frontala redesenata. Aceasta consta intr-o bara noua, guri de aerisire noi, blocuri optice si proiectoare de ceata noi. Mini a renuntat la vechea grila de jos dintr-o bucata, noua grila fiind impartita de cele doua guri de aerisire. Acelasi design se oglindeste si in partea din spate. Bara din spate este redesenata, iar stopurile vor primi un nou design si poate chiar tehnologie LED.

Interiorul va fi foarte asemanator cu cel al modelului Countryman, acest lucru se datoreaza aerului tineresc si fresh pe care il emana acesta. Noul interior se apropie de clasa premium datorita calitatii materialelor folosite si a finisajului.

In ceea ce priveste motorizarile, singurele informatii disponibile confirma noul curent de a realiza modele cu propulsoare cat mai economice si cu emisii cat mai reduse, iar noul Mini Cooper nu va fi o exceptie. Mini ar putea folosi aceleasi propulsoare regasite si pe modelul Countryman. Noul model Mini Cooper facelift va fi disponibil incepand cu luna august.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1535 :: 22.11MB