No SSO cookie

Noul Mercedes Vito a fost lansat pe piata româneasca

voteaza
(0/ 0)
Noul Mercedes Vito a fost lansat pe piata româneasca
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania AutoRom, distribuitor general DaimlerChrysler AG pentru marca Mercedes-Benz în Romania, a lansat noul model de microbuz Mercedes-Benz Vito, pentru care vizează o cotă de 20% din segmentul său, până la sfârşitul anului viitor, potrivit unui comunicat al companiei transmis sitului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]“Pentru piaţa din România noul Mercedes-Benz Vito reprezintă în primul rând soluţia perfecta de acoperire a necesităţii de transport în condiţii deosebite de confort şi siguranţă, atât pentru transportul de pasageri cât şi pentru cel de marfă", spune directorului de marketing şi vânzări al Auto Rom, Florin Tudor. Vito este disponibil în trei variante - Combi - microbuz pentru persoane, Mixto şi Van. Noul model dispune de cinci variante de motorizare - trei motoare Diesel CDI, cu puteri începând de la 80 kW, şi două motoare pe benzină. [poza2s]În plus, noul Vito vine cu o serie întreagă de schimbări care reprezinta un progres evident faţă de modelul anterior. Se remarcă mai multe schimbări majore la nivelul transmisiei (punte motoare spate, cutie de viteze în 6 trepte), motorizărilor (gama de propulsoare de la Clasa E) sau siguranţei active (programul ESP în dotarea standard). În funcţie de versiune şi gradul de echipare, preţul pentru noul Vito se situează între 16.000 şi 26.000 euro, fără taxe. Ţinând cont de aceste caracteristici, oficialii AutoRom consideră că noul Mercedes-Benz Vito nu numai că va continua traseul bun al modelului predecesor, dar va reusi sa-l şi depăşească. În anul 2002, Auto Rom a vândut 400 de unităţi din model Vito anterior. Pe primele nouă luni din 2003, Auto Rom a vândut 1.718 autovehicule Mercedes, din care 553 automobile şi 1.165 vehicule comerciale. Anul trecut, vânzările s-au cifrat la 2.499 unităţi, din care 753 automobile şi 1.746 vehicule comerciale Mercedes.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (3)

scris de Anonim

poate lasati si o adresa

scris de Anonim

E TARE, FRUMOASA SI SPATIOASA,BUNA DE MERS LA MARE IN FAMILIE.MERCEDES VITO

scris de Anonim

E FRUMOASA, SPATIOASA,MERGE BINE,E CEA MAI TARE DIN PARCAREA MEA DIN FATA BLOCULUI.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1593 :: 17.76MB