No SSO cookie

Noul Jaguar XF, teaser pentru New York Auto Show

voteaza
(0/ 0)
Noul Jaguar XF, teaser pentru New York Auto Show
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jaguar a decis sa lase pentru o perioada fotografii-spion fara "obiectul muncii”, publicand o serie de imagini oficiale cu noul XF in cadrul testelor. Modelul isi va face debutul in premiera mondiala la Salonul Auto de la New York, la sfarsitul lunii viitoare.

 
 
 

Desi in continuare poarta in imagini “haine” de camuflaj, modelul cu facelift va avea o parte frontala de influenta - cum altfel? - Jaguar XJ, precum si faruri redesenate si o grila modificata.

 

In plus, compania britanica a confirmat ca XF cu facelift va avea o insonorizare imbunatatita, ce reduce cu 3 decibeli zgomotul in habitaclu.

 

Sub capota, XF va oferi si un nou motor diesel cu patru cilindri, cu o capacitate de 2,2 litri, ce dezvolta o putere maxima de 190 CP si un moment-motor maxim de 450 Nm. Cuplat la o transmisie automata ZF cu opt rapoarte, masina va accelera pana la 100 km/h cu start de pe loc in 8,5 secunde, in timp ce viteza maxima va fi de 225 km/h.

 

Si mai important, multumita unui sistem Start/Stop, motorul ii va oferi lui Jaguar XF un consum mediu de motorina de 5,4 litri/100 km parcursi si un nivel de poluare de 149 g CO2/km.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Jaguar | XF |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2274 :: 22.18MB