No SSO cookie

Noul Honda CR-V ni se prezinta prin intermediul unor imagini oficiale

voteaza
(5/ 2)
Noul Honda CR-V ni se prezinta prin intermediul unor imagini oficiale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii, dar si sa vedeti o serie de imagini oficiale cu acest model oferit de Honda. Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Honda ne-au prezentat in cele din urma modelul CR-V prin intermediul unor imagini oficiale.
Modelul arata bine si in plus este foarte incapator, ca sa fim mai exacti va spunem ca beneficiati de o capacitate de 589l sau de 1.648 litri in cazul in care pliati scaunele din spate. Destul de impresionant din punctul asta de vedere.
Cat despre performante, va spunem ca vor fi disponibile trei motorizari. O versiune va dispune de un motor i-VTEC pe benzina de 2.0 litri care va produce 153 cai putere, a doua versiune va dispune de un motor i-DTEC diesel de 2.2 litri care va produce 148 cai putere, iar a treia versiune va dispune de un motor turbo diesel de 1.6 litri care va produce 118 cai putere.
La interior masina va beneficia de cele mai noi tehnologii dezvoltate de Honda, astfel incat sa simtiti ca sunteti la volanul unei masini din anul 2012/2013.
Honda CR-V va fi produs la fabrica din Swindon, Marea Britanie. Modelul va putea fi achizitionat imediat dupa prezentarea sa din cadrul Salonului Auto de la Paris din aceasta toamna.
In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul galeriei. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre cu privire la acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3727 :: 17.8MB