No SSO cookie

Noul Ford Kuga se lanseaza la Detroit

voteaza
(0/ 0)
Noul Ford Kuga se lanseaza la Detroit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In timp ce Ford pregateste modele noi si schimbari majore, datele comunicate sunt contradictorii si confuze

 
 
Ford pregateste lansarea noului Kuga, disponibil numai pentru Europa, la Detroit Motor Show, unde publicul va avea ocazia sa vada o versiune aproape identica cu cea care va intra in productia de serie. Tot atunci, va fi prezentat si noul SUV Escape, comercializat numai in America de Nord. Potrivit surselor, noul Kuga va intra in productie in cea de a doua jumatate a anului 2012.


Ford inca nu a luat o decizie finala in privinta denumirilor. Se poate ca acestea sa fie inlocuite de o singura titulatura, in ideea obtinerii unui singur model global, la fel cum s-a intamplat si in cazurile Fiesta si Focus.


Mutarea productiei in SUA este un alt punct fierbinte de pe agenda Ford. Este foarte posibil ca noua masina sa fie construita in uzina din Louisville, Kentucky, in timp ce uzina din Saarlouis, Germania sa se ocupe strict de fabricarea pentru piata europeana a modeluluI Focus.


Bernhard Mattes, omul care se ocupa de uzinele germane ale brandului, a declarat pentru Bloomberg ca inlocuitorul Kuga/Escape ar putea ajunge in showroom-urile germane prin luna martie 2011, iar in restul Europei, in al doilea trimestru al aceluiasi an.


Tot in luna martie 2011, Ford va prezenta un concept de minivan, la Salonul Auto de la Geneva, model destinat sa inlocuiasca crossover-ul Fusion.


In concluzie, datele de pana acum sunt cel putin confuze. Ramane de vazut care dintre ele sunt redate cu acuratete: intrarea in productie a Noului Kuga in 2012, sau prezenta sa in showroom-uri, incepand cu luna martie 2011? Vor ramane doua masini, cate una pentru fiecare continent, sau una singura destinata pietei mondiale? Probabil, Geneva 2011 ne va lamuri, pentru ca Masini.ro va fi acolo, pentru a va informa corect.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3512 :: 22.18MB