No SSO cookie

Noul Focus ST, star de cinema

voteaza
(0/ 0)
Noul Focus ST, star de cinema
Noutati-auto · · 8 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Desi nu a fost inca lansat pe piata, noul Ford Focus ST este protagonist intr-o pelicula britanica.

 
 

Noul Ford Focus ST inca nu a vazut asfaltul, insa modelul cel mai de succes al companiei si-a asigurat deja un loc de cinste, acela de masina-star intr-o productie britanica, The Sweeney, care se vrea un viitor blockbuster, fiind realizat pe baza unui serial TV difuzat in anii 1975 si 1978 in Marea Britanie.


Ford s-a aflat intr-o stransa legatura cu serialul TV, cand starurile de atunci, au folosit masini de politie Ford Granada, Consul si Cortina, in lupta loc impotriva criminalitatii din Londra.
Pentru productia ce va fi lansata in anul 2012, ale carei filmari vor continua pana in jurul Craciunului, Ford a livrat mai multe unitati Focus ST, fabricate inaintea intrarii modelului in productia de serie, care se vor alatura modeleor Mondeo, Galaxy si Transit, toate folosite in film.

The Sweeney va avea premiera in Marea Britanie in luna septembrie a anului viitor, in timp ce noul Ford Focus ST va fi disponibil pe piata britanica din vara aceluiasi an.

Ford a pregati doua variante ale modelului ST, un hatchback cu cinci portiere, care va fi disponibil in 40 de tari ale lumii, inclusiv SUA si Canada si un model break, care va fi comercializat numai in Europa. Ambele au o motorizare de 2.0 litri, in patru cilindri, cu supraalimentare EcoBoost, care ofera 250 CP si 360 Nm.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (8)

scris de ovyy

The Sweeney, daca nu ma insel a fost rulat anii 1975 si 1978 ca un film politist. Oare se ca respecta tema serialului si noul Ford Focus ST va fi masina unui politist.

scris de bogdan7817

ca orice firma care se respecta, ii trebuia o asemenea motorizare tinand cont ca nu are un pret ridicat si e accesibila fata de alte modele

scris de ianis28

La noi ajung mereu mai tarziu .Asta e ..Sunt curios cum mi-ar sta si mie la volanul unei astfel de masini

scris de cameluss

sa-l vedem la lucru pe Noul Ford Focus ST,,,adica pe sosele

scris de ovyy

Cred ca va avea rolul ei in filmul "The Sweeney", sa speram un rol apreciat de cinefili.

scris de carmenflorin

frumoasa este, CP destui , jos palariain fata ei...........superba

scris de sims

cred ca modelul break va prinde foarte bine in europa desi la cate fite au europenii mergea si modelul cu 5 usi

scris de ovyy

De apreciat motorul capabil să dezvolte 250 CP, iar pachetul aerodinamic astept sa il vad pe carosabil, cred ca la noi prin 2012, poate...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2888 :: 17.8MB