No SSO cookie

Noul Fisker Karma va fi prezentat la Paris!

voteaza
(0/ 0)
Noul Fisker Karma va fi prezentat la Paris!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fisker a declarat ca Paris va marca lansarea versiunii de productie a modelului Karma. Acesta va urma sa fie distribuit in intreaga lume printr-o retea de reprezentante.

 
 
Fisker Automotive va lansa la Salonul Auto de la Paris primul model care a iesit de pe linia de productie. CEO-ul Henrik Fisker a declarat ca se bucura ca are ocazia de lansa o astfel de masina, o masina care va redefini atat segmentul premium, cat si cel al masinilor electrice.

Henrik Fisker a completat spunand ca noul Karma este destinat celor care sunt responsabili cu banii si care apreciaza adevaratul lux. Fisker este cel care a conceput designul modelelor Aston Martin V8 Vantage, Aston Martin DB9 si BMW Z8. Noul Fisker Karma se bazeaza pe conceptul prezentat in 2008 la Geneva.

Fisker Karma
are lungimea unui sedan (4996mm x 1984mm), dar se va comporta asemenea unui coupe sportiv, aceasta este declaratia celor de la Fisker. Producatorul a declarat ca datorita noului sasiu din aluminiu (INDICIU) extrudat, modelul Karma va fi extrem de stabil si usor de condus.

Noul Karma este dotat cu un motor de 403 CP, acesta permite o accelerare de la 0-100 km/h in 6 secunde, iar viteza maxima este de 200 km/h. In ciuda performantelor unei masini sport, modelul Karma reuseste un consum anual de doar 2.4 litri/km si emisii de 83 g CO2/km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3392 :: 17.79MB