No SSO cookie

Noul Audi A1 va fi prezent la Paris

voteaza
(0/ 0)
Noul Audi A1 va fi prezent la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a trecut pe lista oficiala de modele care vor aparea la Paris si noul Audi S1. Noul model va fi o versiune sportiva a compactei premium lansate anul acesta la Geneva.

 
 
Audi a declarat ca noul A1 este cel mai luxos si sportiv model din clasa sa. Grila fata trapezoidala ii ofera un aer agresiv care se completeaza perfect cu blocurile optice imprumutate de la Audi A8 si R8. Lumina de zi cu sistem LED ii confera un design elegant, demonstrand ca Audi A1 este un model de lux.

Cu toate ca Audi nu a oferit informatii oficiale cu privire la motorizarea noului model. Surse din interiorul companiei indica faptul ca noul S1 ar putea beneficia de acelasi propulsor ca si Volkswagen Polo GTI. Propulsorul folosit de Polo este un 1.4 TSI capabil sa dezvolte 180 CP. Audi s-ar putea sa imbunatateasca performantele pentru a se apropia de 200 CP.

In ceea ce priveste imbunatatirile, noul Audi S1 va primi jante mai mari, pneuri sport, suspensie imbunatatita si un pachet aerodinamic asemanator cu cel S-Line. Acesta va fi prezentat oficial la Paris, urmand sa fie disponibil incepand cu anul viitor.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1878 :: 17.78MB