No SSO cookie

Noua milioane de euro salariu pentru presedintele Volkswagen

voteaza
(0/ 0)
Noua milioane de euro salariu pentru presedintele Volkswagen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presedintele grupului Volkswagen, Martin Winterkorn, a castigat anul trecut cu 41% mai mult decat in 2009, nivelul sumelor incasate de el din salariul fix, prime si bonusuri fiind in total de 9,33 milioane de euro.

 
 
 

Winterkorn l-a depasit astfel pe CEO-ul lui Daimler, Dieter Zetsche, in topul celor mai bine platiti executivi din Europa. Zetsche a castigat in 2010 “doar” 8,69 milioane de euro.

 

Sumele sunt in parte o recompensa pentru excelentele rezultate inregistrate anul trecut de grupul german, castigul Volkswagen inaintea platii impozitelor, dobanzilor si taxelor fiind in 2010 de 7,14 miliarde de euro.

 

La nivelul intregului management board al Volkswagen, ce cuprinde opt persoane, sumele totale platite anul trecut pentru salariile acestora au depasit 36 milioane de euro, adica de aproape doua ori mai mult decat in 2009.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1845 :: 22.18MB