No SSO cookie

Noua masina-fanion Porsche va fi un 961

voteaza
(0/ 0)
Noua masina-fanion Porsche va fi un 961
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche planuieste sa schimbe masina-fanion, renuntand la legendarul 911.

 
 
Potrivit publicatiei germane AutoBild, Porsche are in lucru un model V8 care va deveni masina-fanion a legendarului producator de masini sport. Insa adevarata stire este ca, pentru prima data, cele trei cifre  din denumire formeaza alt numar decat 911!


Zvonurile care provin dun curtea producatorului din Stuttgart sustin ca noul superstar se va numi 961. Porsche a mai creat un model cu acest numar, sau nume, masina care a avut o viata scurta si a fost destinata curselor auto.
Construit pe platforma lui 959, Porsche 961 a participat la trei intreceri auto, inainte de a-si incheia cariera in Muzeul Porsche din Stuttgart.


Viitorul 961 va folosi platforma Porsche 918 Spyder, ceea ce inseamna ca se va continua traditia coupe-urilor. Motorizarea va fi un V8, care va avea ca ajutor suplimentar un motor electric cu rolul de overboost si destinatia finala de 600 CP.
Noul Porsche 961, totdata noua masina-fanion, este asteptat sa-si faca debutul oficial in anul 2013.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1383 :: 17.78MB