No SSO cookie

Noua gama Lexus IS

voteaza
(0/ 0)
Noua gama Lexus IS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lexus a dat publicitatii primele date oficiale despre modelul entry-level al gamei, IS200d, care ofera o mai buna economie de cdarburant si emisii reduse, dar si despre celelalte modificari aduse gamei IS.

 
 
Lexus IS200d va inlocui modelul IS220d, si vine cu o motorizare 2.2 l diesel, de 148 CP, si un cuplu motor de 340 Nm. Pretul de plecare este de 29.670 Euro, adica exact cat costa si modelul pe care-l va inlocui.


Consumul noului Lexus este de numai 4,25 l/100 km, in timp ce emisiile de CO2 sunt estimate la 134 g/km. Aceste cifre ii vor face fericiti pe cei care achizitioneaza flote de masini, deoarece, in limbajul taxelor auto, reprezinta o scadere cuprinsa intre 18 si 21% a taxelor aferente.
Acceleratia 0-100 km/h se realizeaza in 10,2 secunde.


Schimbarile de ordin stilistic includ farusi si lampi spate redesenate, sistemul de LED-uri pentru circulatia pe timpul zilei, o grila fata noua, noi variante de culori pentru exterior, si noi modele de jante din aliaj. De asemenea au fost aduse schimbari si in alcatuirea listei echipamentelor optionale: noi tipuri de tapiterie din piele, scaune incalzite, stergatoare de parbriz cu senzori de ploaie, si oglinda retrovizoare cu functie heliomata automata (efect antiorbire automat).


De asemenea, gama IS-F a fost revizuita, unde F-Sport aere un spoiler fata mai amplu, o noua grila frontala, jante de 18 inci, din aliaj, de asemenea noi, si un volan+schimbator de viteze din piele, cu un design complet nou. Alte schimbari la interior ar fi: tapiterie din piele sau Alcanara pentru scaunele din fata, pedale sport si elemente cu aspect de titan. 


Schimbari au aparut si la IS250. Motorul V6, pe benzina, indeplineste acum normele de poluare Euro 5. IS250 este mai economic, cu o scadere a consumului de la 7,42 l/100 km, la fix 7 l/100 km. Emisiile poluante au fost reduse de la 209 g/km, la 194 g/km, fara a fi insa afectate cuplul motor, sau puterea masinii.
IS250 este acum oferit numai in varianta cu transmisie automata.
IS250c, are si el acum, un consum imbunatatit, de numai 7,66 l/100 km, si emisiile de CO@ reduse cu 6 g/km, ajungand la 213 g/km.


Toate preturile de comercializare ale gamei IS raman insa neschimbate.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2097 :: 22.11MB