No SSO cookie

Noua gama de motoare pentru Ford Focus

voteaza
(0/ 0)
Noua gama de motoare pentru Ford Focus
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a anuntat motorizarile disponibile pentru gama modelului Focus. Astfel, Ford Focus va beneficia de nu mai putin de zece motorizari.

 
 

Ford a anuntat gama de motorizari disponibile pentru noul Focus, model ce va intra in showroom-uri la inceputul anului viitor. Printre noutatile deosebite se numara noul motor de 1.6 litri Ecoboost pe benzina disponibil cu 150 si 180 de cai putere.


Unitatea de motorizare 1.6 litri Duratec va fi disponibila in continuare cu cele dua variante de 105 si 125 cai putere. Fanii diesel-ului se pot bucura de cinci versiuni de motorizare. Vorbim despre propulsorul 1.6 disponibil cu 95 si 115 cai putere si propulsorul de 2.0 litri disponibil cu 115, 140 si 163 de cai putere. Varful de gama va fi asigurat de propulsorul supralimentat 2.0 litri Ecoboost disponbil cu 250 cai putere, motor ce va echipa Focus ST.


Ford a anuntat si noi versiuni de caroserie in gama lui Focus, urmand sa debuteze pe piata modelele cu trei usi, coupe si cabrio. Toate motorizarile disponibile pe noul Focus, atat cele disel cat si cele pe benzina, sunt echipate cu sistem start-stop.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1755 :: 22.14MB