No SSO cookie

Noua gama de anvelope si roti Mercedes: WOW

voteaza
(0/ 0)
Noua gama de anvelope si roti Mercedes: WOW
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes pune la dispozitia clientilor sai o noua gama de anvelope si roti complete, denumita WOW.

 
 

Mercedes propune o combinatie de exceptie atunci cand vine vorba de vara: mai exact, un sezon ”WOW”, prin intermediul noilor anvelope si roti complete. Siguranta, designul atragator, dar si eficienta vor sublinia look-ul exceptional al autovehiculelor Mercedes-Benz, cu noi variante de design, astfel incat autovehiculul va impresiona printr-un nou aspect sportiv sau elegant. Aderenta puternica si capacitatea de franare in conditii sigure sunt asigurate acum de partenerii Michelin, Continental, Goodyear, Pirelli,Dunlop si Bridgestone.
 

Clasele C (w204, s204), E (w212, s212), GL (x164), GLK (x204), CLS (c219), M (w164), S (w221), CL (c216), SLK (r170, r171) sunt modelele care vor putea beneficia de noua gama de anvelope si roti complete Mercedes. Astfel, utilul este combinat cu exceptionalul si in cazul in care cei care apreciaza stilul unic al autovehiculelor marcii germane doresc un plus de eleganta si eficienta pentru autoturismul lor.
 

Toti cei care vor opta pentru noua gama de anvelope si roti complete, se vor bucura cu siguranta de experienta Mercedes-Benz de peste o suta de ani in constructia de autovehicule si piese de schimb. Fie ca este vorba de un must-have asortat oricarui drum (GLK), de un model care a stabilit intotdeauna standarde cu sisteme dinamice inovatoare, sisteme de siguranta de top si ultima generatie de motorizari (Clasa C), ori un icon al lumii automobilelor (Clasa S), clientii Mercedes-Benz vor avea la dispozitie o gama extinsa de anvelope si roti complete pentru eficienta, look de exceptie, siguranta.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1608 :: 17.78MB