No SSO cookie

Noile stergatoare plate Easyvision din gama Champion

voteaza
(0/ 0)
Noile stergatoare plate Easyvision din gama Champion
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Federal Mogul a organizat la Bucuresti o conferinta de presa in care a prezentat tehnologia din spatele noilor stergatoare plate Easyvision din gama Champion.

 
 

Federal-Mogul (NASDAQ: FDML) introduce prima gama compacta de stergatoare plate de schimb, economice si care acopera simultan atat aplicatiile “directfit” (vehicule dotate original cu stergatoare plate) cat si cele “retrofit” (vehicule dotate original cu stergatoare clasice si brate tip carlig).

Noile stergatoare plate Easyvision de la Champion au fost dezvoltate pentru a ajuta distribuitorii, atelierele si magazinele de piese auto sa-si maximizeze vanzarile in sectorul stergatoarelor cu cea mai rapida crestere din industrie (stergatoarele de schimb economice pentru vehiculele echipate original cu tehnologia stergatoarelor plate), cat si pentru clientii care doresc sa isi modernizeze stergatoarele clasice, de tip punte. Nici o alta gama compacta de stergatoare plate nu ofera simultan oportunitatea de a vinde atat pentru aplicatiile directfit cat si pentru cele retrofit.


Fiind unul dintre producatorii de frunte la nivel mondial in fabricatia stergatoarelor OE si Aftermarket, Federal-Mogul dezvolta continuu noi tehnologii in aceasta categorie dinamica,” spune Tim Plasberg, Junior Brand Manager Federal-Mogul pentru marca Champion in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. “Stergatoarele plate reprezinta viitorul in domeniul stergatoarelor iar, in cadrul acestui segment, cererea cu cea mai rapida crestere este pentru stergatorul plat de nivel mediu. Marca Champion revolutioneaza acest segment prin intermediul primului si singurului produs care serveste atat aplicatiile directfit cat si cele retrofit.”

 

Continand doar 14 coduri de produs, gama de stergatoare plate Easyvision de la Champion, cu toate variantele de aplicatii directfit si retrofit, se poate monta pe toate cele sapte tipuri principale de brat de stergator, oferind o acoperire de circa 85% a parcului auto european. Cea mai apropiata linie competitoare de stergatoare plate de nivel mediu, prin comparatie, acopera doar patru tipuri de brat de stergator si este limitata exclusiv la utilizari directfit, ne-acoperind aplicatiile retrofit.
 

Spre deosebire de stergatoarele plate provenite de la producatori ieftini, stergatoarele Easyvision de la Champion sunt fabricate in facilitatile de productie ale Federal-Mogul din Europa si sunt mentinute la aceleasi standarde stricte de calitate ca si produsele pentru echipament original. Fiecare stergator Easyvision incorporeaza si designul fiabil de flexor Federal-Mogul - piesa din otel aflata in interiorul lamelei care asigura un contact superior intre lamela si parbriz. Preferata ca echipament original

 
Tehnologia VGS incorporeaza un spoiler simetric, din cauciuc flexibil, in lamela stergatorului. Acest design, care este in curs de brevetare, nu numai permite spoilerului sa se auto-ajusteze la viteze diferite ale vantului pentru o stergere de calitate, dar permite si utilizarea fiecarui stergator Easyvision atat pentru vehiculele cu volan pe stanga, cat si pentru cele cu volan pe dreapta.
 

Sistemul Master Connector de la Federal-Mogul, unic prin usurinta utilizarii, asigura un montaj rapid si sigur pe fiecare dintre cele 5 tipuri principale de brat directfit (cu fixare superioara, cu fixare superioara BMW, cu stift lateral, baioneta si drept) si pe cele doua tipuri de brat retrofit (carlig 9x3 si 9x4).


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1947 :: 22.12MB