No SSO cookie

Noile modele Audi vor avea aplicatii tip iPhone

voteaza
(0/ 0)
Noile modele Audi vor avea aplicatii tip iPhone
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi doreste ca pana in 2020 sa lanseze masini inteligente care vor functiona pe baza unor aplicatii tip iPhone.

 
 
Peter Schwarzenbauer, seful departamentului de marketing de la Audi, a declarat ca producatorul german va lansa pana in 2020 modele inteligente, masini care vor invata obiceiurile soferului. Noile modele Audi vor avea un computer de bord foarte asemanator cu un computer personal, acesta va putea fi folosit pentru a downloada diferitele aplicatii Audi.

Oficialul Audi a declarat ca pana in 2020 exista posibilitatea ca noile modele sa poata downloada optiunea de scaune incalzite. Audi a declarat ca noile modele vor fi dotate cu sistem wireless. Masina va putea invata obiceiurile soferului, memorand rutele alese de acesta si ajutandu-l sa aleaga cea mai scurta ruta spre destinatia aleasa si chiar oferindu-i informatii din trafic.

Noile modele Audi vor fi dotate cu un sistem asemanator cu touchpad-ul de pe noul Audi A8. Acesta va fi folosit pentru a accesa toate informatii despre masina si pentru a activa diferitele optiuni. Schwarzenbauer a declarat ca viitoarele modele vor avea deja componentele activate, iar cei care doresc sa aiba acele optiuni functionale vor trebui sa cumpere aplicatia si sa o instaleze. Audi spera ca prin acest lucru sa scurteze timpul de livrare a masinilor care acum este de 12 saptamani.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1415 :: 17.78MB